Nordic Brand Manager

Följ
9

Amazing

4.3

Av Kund

Ledigt jobb som Nordic Brand Manager hos The Swatch Group

Ledigt jobb som Nordic Brand Manager hos The Swatch Group

Ledigt jobb finns nu hos klockföretaget The Swatch Group (Nordic) AB som söker en Nordic Brand Manager till sitt kontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att arbeta med och ansvara för varumärket Swatch, men även barnklockorna Flik Flak ingår i uppdraget. The Swatch Group (Nordic) AB är ett helägt dotterbolag till Schweiziska The Swatch Group Ltd – världens största tillverkare av Schweiziska kvalitets ur, därtill hörande tidmätningsutrustning och annan mikroelektronik. Välkända varumärken som vi arbetar med i Norden är Omega, Longines, Rado, Tissot, Certina, Calvin Klein, Swatch, Flik Flak mfl. Inom gruppen finns totalt 18 varumärken. Reservdelslager och administration är centraliserat till Stockholm, medan service och försäljning är decentraliserat till respektive försäljningskontor som idag finns i Stockholm, Oslo, Köpenhamn samt Helsingfors. Stockholmskontoret är idag beläget vid Fridhemsplan på Kungsholmen.

Det är jag som redigerar och administrerar sidan - välkommen med frågor!

Lämna ett Svar

Din e-postadress kommer inte publicerasRequired fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt Lösenord

Shares
Hoppa till verktygsfältet